CALENDAR

MEDIA, TV & VLOGS

CONTACT DETAILSRockpastor Ministries rf
220.858
Holmintie 3,
65200 Vasa Finland
+358 (0)40 140 9885
+ 1 832-517-9173 USARahankeräyslupa/Penningsamlingstillstånd
RA/2020/712

Rokkipastori Pontus J. Back


Tammikuussa 2017 tuli kuluneeksi tasan kymmenen vuotta siitä, kun rockmuusikko Pontus J. Back löysi seurakunnan jonne hän sai tulla sellaisena kuin oli. Tuolloin hän päätti tosissaan seuraavansa Jeesusta. Pontus oli todella huonossa kunnossa, johtuen pitkäaikaisesta väärinkäytöstä. Viidentoista vuoden ajan hän oli kiertänyt maailmaa eri bändien jäsenien kanssa, (mm. Lynyrd Skynyrd, Status Quo, Molly Hatchet, Whitesnake ja monien muiden). Tällöin elämä kului siihen että Pontus kamppaili ja yritti voittaa pelkoja, ahdistusta ja paniikkikohtauksia alkoholin avulla. Mutta nyt oli tullut aika, jolloin hän epätoivoisesti yritti päästä siitä kaikesta eroon. Kamppailu elämästä ja kuolemasta.

Helmikuussa 2007 Pontus otettiin sisälle Vaasan keskussairaalaan, jossa lääkärit eivät antaneet mitään toivoa eloonjäämisestä, sisäelimet olivat lopettamassa toimintaansa. Täällä, kuolinvuoteellaan Jeesus ilmestyi ja Pontus sai vastaanottaa kutsumuksensa.

NYT! 11 vuotta myöhemmin hän on edelleen hengissä!


-Voin paremmin kuin koskaan aiemmin elämässäni,
Pontus sanoo

2018 tulee kuluneeksi kymmenen vuotta kun hän otti askeleen uskossa ja alkoi palvelemaan Herraa kokopäiväisesti. Tänä aikana Pontus on kiertänyt ympäri maailmaa kertoen tarinaansa ja esittäen musiikkiaan. Hän matkustaa ja esiintyy nimellä Rockpastori Pontus J. Back.

-Haluan välittää sanomaani ihmisille rockmusiikin kautta, Pontus sanoo

Vuosi 2017 oli juhlavuosi, kymmenen vuotta Jeesuksen kanssa. Jos Jeesus pystyi tekemään tämän Pontuksen elämässä, voi Hän tehdä niin muidenkin elämälle. Useat lääkärit ovat vahvistaneet Pontuksen tarinan, ja että parantumisen takana on Jeesus on tosiasia.

Matkustamiseen Rockpastori on viimeiset vuodet käyttänyt noin 250 päivää vuodessa. Mukanaan hänellä on poikansa Sebastian, ja tarkoitus on jatkaa kiertämistä. Tärkein tehtävä on antaa toivoa ihmisille jotka kamppailevat ja joilla on vaikeaa. Pontus haluaa jakaa tarinansa sekä esittää musiikkiaan.

HOVIKUVAAJA RAPORTOI POROPEKAN JUHANNUKSESTA 2018!

-On suuri asia että saan matkustaa poikani kanssa, jolla ei aiemmin ollut isää. Jeesus parantaa myös suhteita läheisiimme, sanoo Pontus


Kuuntele Radio Patmoksen aamuvieras hastattelua 18.1.2018 klikkaamalla kuvaa!
Tämä ei ole mikä tahansa tarina ja vähän musiikkia. Tämä on tositarina muuttuneesta elämästä. Musiikkina saadaan kuulla kaikkea vanhoista kappeleista omiin balladeihin kuten; Thankful, I am free sekä tietysti vauhdikasta rockia. Viime vuonna julkaistiin levy Rockabilly redneck.

-Mikään kokous tai konsertti ei ole samanlainen. Olen otettu siitä kuinka Jumala laittaa sanat suuhuni, ja itse käytän vain puhekykyäni välittääkseni sanoman. Oikeastaan se on hullua mutta samalla ihanaa. Odotan innolla vuotta 2018 Herran palveluksessa, paras on vielä edessä
Pontus sanoo

Voit tukea toimintaamme! Haemme yhteistyökumppaneita jotka voisivat tukea yhdistyksemme kuukausittain jotta voidaan videä ilosanoma eteenpäin niille jotka todellakin tarvitsevat sitä!
Rockpastor Ministries rf
Holmintie 3, 65200 Vasa Finland
Tel: +358 (0)40 140 9885
E-mail: pjb@netikka.fi
IBAN: FI3649700010005435
BIC- / SWIFT: HELSFIHH

Seuraa uutisia ja päivityksiä suomenkielisillä
Facebook sivuillamme

STORMY WATERS 2020

BLUES HALL OF FAME

NY BOK PÅ KOMMANDE!