CALENDAR

TEAM RFC EUROPE

MEDIA, TV & VLOGS

CONTACT DETAILSRockpastor Ministries rf
220.858
Holmintie 3,
65200 Vasa Finland
+358 (0)40 140 9885
+ 1 832-517-9173 USARahankeräyslupa/Penningsamlingstillstånd
RA/2020/1657

ROKKIPASTORI PALAA LAPPIIN

Rokkipastori Pontus J. Back viettää talvea Suomessa ensimmäistä kertaa 12 vuoteen. Syynä Covid-19. Viime kesänä rokkipastori kierteli lapissa ja Lappi jäi sydämeen. Suunnitelmissa onkin siis palata lappiin tänä talvena.Pontus J. Back eli rock muusikon elämää kiertäen maailmaa eri yhtyeiden mukana. Kaikki alkoi 1995 hänen tavatessa Whitesnaken perustajan, kitaristi Micky Moodyn. Sittemmin hän on kierrellyt mm. Lynyrd Skynyrd, Molly Hatchet, Status Quo, Cinderella, Frankia Miller Band, The Boppers yhtyeiden jäsenten kanssa.Kiertueet olivat rankkoja alkoholin ja huumeiden ollessa arkipäivää. Lopulta elämäntyyli vei Pontuksen kuolinvuoteelle Helmikuussa 2007. Ihmeen kautta Pontus selvisi ja samalla hän löysi uskon. Tämän jälkeen hän on jatkanut musiikin tekemistä ja julkaissut seitsemän soololevyä.Tyylinä tietysti rock'n'roll sekä Blues.Koska rokkipastori haluaa olla ihmisten parissa hän soittaa myös tunnettuja coverbiisejä, samoja joita soitti aiemmassa elämässään. Talven settiin on lisätty CCR, Hurriganes, Bon Jovi, Elvis ja muita hittejä.


Korvaukset eivät ole isoja tänä talvena! Hän matkustaa poikansa kanssa joten tarve olisi kahden hengen huoneelle ja aterialle. Päivisin kaksikko haluaa ulkoilla kauniissa lapin maisemissa mutta myös päivisin on mahdollisuus erilaisiin tempauksiin?


Eli rokkipastori varattavissa kaudelle 20/21 kuluja vastaan arkisin. Tarjoukset 7 päivän jaksoissa. Vkl mahdollisia varauksin. Rokkipastori ei unohda huumoria kertoessaan elämästään tai muistellessaan kiertueita..

VARAA HYVISSÄ AJOIN -TALVI ON LYHYT
040-140 9885
*******
PÄITIVTYS TAMMIKUU 2021

Vuosi on alkanut hyvin, vaikka elämme keskellä pandemiaa. Olemme saaneet tämän talven aikana tehdä jo kaksi matkaa Lappiin, vaikka olemmekin tottuneet talvisin palvelemaan lämpöisessä Floridassa. Nyt puhaltaa kuitenkin uudet tuulet. Viime kesän Lapin kiertueen jälkeen Lappi jäi sydämeeni ja Herra on avannut siellä uusia ovia. Haluamme olla siellä, minne Herra meidät johdattaa. Juuri siellä näemme Hänen armonsa ja rakkautensa koskettavan ihmisiä.

Viime Lapin matkalla olimme neljä päivää Rovaniemellä Arctic Rallyssa (Tunturirallissa). Siellä saimme olla menossa mukana, ja kaikki, ketä tapasimme, saivat tietää, mihin me uskomme ja ketä edustamme. Vastaanotto oli hyvä ja jatkamme todistamista FIA WRC MM- kisojen ajan helmikuun lopussa.

Lapin kelkkareitit ja kulttuuri alkavat olla tuttuja, ja siellä missä on ihmisiä, siellä todistamme Jeesuksesta. Toki emme tuputa, emmekä lyö ihmisiä Raamatulla päähän. Me vain yksinkertaisesti kerromme Jeesuksesta ja siitä, mihin vain HÄN pystyy. Musiikki on suuri osa palvelutyötämme ja se avaa myös uusia ovia.

Tällä hetkellä meillä on erinomainen yhteistyö Lapin helluntaiseurakuntien kanssa ja meille on erittäin tärkeää palvella yhdessä paikallisseurakuntien kanssa. Kun ihminen tulee uskoon, hän myös tarvitsee hengellisen kodin ja hengellisiä ystäviä.

Helmikuun lopussa palaamme Lappiin. MM-rallit ovat vain osa matkaa. Parhaillaan eri paikkakunnilla neuvotellaan koulujen kanssa siitä, että saisimme puhua nuorille alkoholin ja huumeiden vaaroista. Tässä meillä on suuri vastuu. Emme vielä tiedä, kauanko olemme Lapissa seuraavalla kerralla. Kaikki on Herran käsissä, mutta meidän tulee myös seurata miten tämä pandemia etenee.

Tähänkin työhön tarvitaan varoja ja siinä SINÄ voit olla mukana auttamassa. Ensi reissua varten uudistamme ruumisauton, jossa on selkeä viesti: Kuoleman jälkeen on elämää. Ruumisautomme saa uuden ulkonäön ja siitä tulee ralliruumisauto. Se varmasti tulee herättämään huomiota.
Lapin helluntaiseurakunnat ovat kustantaneet 1000 kpl kirjaa, joka kertoo elämästäni. Niitä tullaan jakamaan kouluissa ja siellä, missä ihmisiä tapaamme.

Työtä voi tukea Rockpastor Minstries ry:n kautta, joko yhden kerran tai säännöllisesti kerran kuukaudessa. Tänä vuonna panostamme Lapin missioon ja matkat Ruotsiin ja Saksaan ovat myös suunnitteilla. Uusi levy ilmestyy keväällä. Kun Herra kutsuu, on ilo lähteä todistamaan Hänestä.

Siunaten!
Pontus J. Back
evankelista

*******
Tapasin Pontuksen ja Sebastianin viime kesänä ensimmäisen kerran, kun he tulivat Lapin kiertueelle Floridan matkan peruuntuessa koronatilanteiden seurauksena.

Jo kesällä koin, että Jumala on avaamassa uusia ovia. Pontuksen vierailu paikkakunnalla vahvisti sitä, että Jumalan tapa toimia voi olla toisenlainen kuin mihin olemme tottuneet. Uskon, että Pontuksen Lappiin tulo on osa Jumalan suurempaa suunnitelmaa. Se mitä Pontus edustaa tyylillään, sanomallaan ja tavallaan toimia, avaa ovia myös sellaisten ihmisten sydämiin, joita me emme ole osanneet saavuttaa.

Nyt on evankeliumin aika ja nyt työhön tarvitaan kaikkia Kristuksen ruumiin jäseniä. ”Kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat” Room.8:28

Janne Kehusmaa
Pastori, Kemijärven Sion HelluntaiseurakuntaRockpastor Ministries rf Vasa, Finland

Pankkiyhteys:
IBAN: FI3649700010005435
BIC- / SWIFT: HELSFIHH

PayPal: donate@rockpastor.com

MobilePay Finland: 040 140 9885

Rahankeräyslupa RA/2020/1657

BOOKS & MUSIC


BLUES HALL OF FAME

NY BOK UTE NU!