CALENDAR

TEAM RFC EUROPE

MEDIA, TV & VLOGS

CONTACT DETAILSRockpastor Ministries rf
220.858
Holmintie 3,
65200 Vasa Finland
+358 (0)40 140 9885
+ 1 832-517-9173 USARahankeräyslupa/Penningsamlingstillstånd
RA/2020/1657

E. Tapani Savolainen


Olen jonkun aikaa joutunut E. Tapani Savolaisen uhriksi. Savolainen on kirjoittanut minulle törkeyksiä henkilökohtaisesti ja myös esittänyt kysymyksiä julkisesti. Savolainen on myös politiikasta tuttu missä hän Iltalehden mukaan myös on uhannut ihmisiä. Hengellisellä kentällä Savolainen on tunnettu siitä että hän lähettää uhkaus- ja haukkumisviestejä eri ihmisille. Näistä on olemassa todisteita jos tarvitaan. Nyt kuitenkin Savolaisen kysymyksiin.

”Millä tuloilla mies ja perhe voi talvet viettää Floridassa?? Entinen rikollinen ja nyt pastori (kuka maksaa??),
miten voi elää hulabaloota lämmössä? Ei rehellisen työn tekijällä, normisellaisella, ole varaa, eikä mahdolisuuksia!!!!”

Vastaus:

Ensinäkin haluan kertoa että en ole entinen rikollinen. Olin alkoholin- ja huumeiden väärinkäyttäjä mutta tämä ei tee minusta rikollisen. Perheen kanssa ei olla vietetty yhtäkään talvea Floridassa mutta olen itse käynyt siellä missiomatkoilla vuodesta 2009 saakka. Siellä on suuri työkenttä ja suurin osa työstämme tehdään vankiloissa, nuorten vankiloissa, väärinkäyttäjien hoitokodeissa, kodittomien parissa sekä seurakunnissa. Ollan myös evankelioitu
eri auto- ja moottoripyörä tapahtumilla. Jumalan valtakunnassa on sellainen perussääntö että Jumala EI jää velkaa. Kun Hän on kutsunut meitä (minut ja poikani), Hän on myös huolehtinut siitä että meillä on ollut tarvittavat varat. Olemme rahankeräysluvalla kerätty pienempiä määriä rahaa ja jokainen joka on tukenut työtä on tiennyt tasan tarkkaan mihin rahat on mennyt ja mihin työhön. Suurin osa kuitenkin tullut USA:sta kun siellä ollaan palveltu
Herraa.

E. Tapani Savolaisen julkinen vuodatus ja kysymys

”Ja nyt tämä kaveri, ilman todellista Jumalan valtuutusta pyrkii Lappiin tekemään mitä?? On hyvä kysymys, sillä ilman
hengellisiä valtuuksia, tekeminen ei kanna hyvää hedelmää. Väitteensä siitä että Lappi avautui viime kesänä, se on ihan täyttä tuubaa!! Yhtään uskoontullutta tai hengellisen työn elpymistä ei sekavassa Lapissa ole hänen jäljiltään todennettavissa! Ei sitten ainuttakaan!! Ja nyt tämä usein mainittu korskailu Floridan lämmössä on herättänyt viimeinkin kysymykset, millä rahoilla? Musiikkinsa ei ole tuottanut koskaan juurikaan mitään ja pastori (palkattoman varsinkaan) kukkarolla ei lämmössä loikoilla!!! Pontus J. Back, jäikö entisen elämän tavoista tilillesi loikoilurahaa siinä määrin, että nyt voit huristella moottorikelkalla pitkin hankia ja kesäisin yli 100 tonnin harrikalla!! Hengelliset asiat ovat vain peite, ratsastat kuitenkin menneisyydellä ja rcckilla, jolla ei Jeesusta ole vielä kenellekään tunnetuksi tehty!!! PJB-missiosi on täynnä kysymyksiä ja ällistelyjä siitä, miten seurakunnat ovatkaan höynäytettävissä sellaisen, mikä ei täytä puhtaan julistamisen toiminnan peruskriteerejä! Minä tunnustan, että vastustan tässä ja muualla pyrkimystäsi Lappiin!!! Ja vastustan erittäin hyvillä perusteilla!!”

Vastaus:

En ole ikinä omassa voimassa tai oman tahdon mukaan pyrkinyt Lappiin. On ollut hienoa palvella Herraa USA:ssa. Joskus kuitenkin Herra kutsuu uusiin tehtäviin ja takanani on 12 seurakuntaa Lapissa jotka kutsuivat minut viime kesänä Lappiin, eli sain seurakunnilta kutsun. Sillä tavalla Lappi avautui. Savolainen ei kuitenkaan tiedä mistään mitään heistä jotka ovat tulleet uskoon tai löytäneet uutta toivoa Jeesuksen kautta. Jo, aikaisemmin Savolainen kirjoitti että olisin viime kesänä ollut Posiolla laulamassa englanniksi vanhoille mummoille, saanut majoituksen ja kerännyt satoja euroja rahaa. Tälle minulla ei ole vastausta sillä emme käyneet Posiolla, emmekä saatu majoitusta Posiolta emmekä keränneet KENELTÄKÄÄN rahaa viime kesän evankeliointikiertueella. Tämä fakta ja totuus.
Posio?

Aikaisempi elämä ei tuottanut kun velkaa mutta Herra on hyvä. Meillä on paljon yhteistyökumppaneita jotka tukevat sitä mitä teemme. Esim. moottorikelkkailu tehdääm Racers for Christ ministryn alla ja he maksavat osan meidän kuluista kun olemme kelkoilla tapaamassa muita kelkkailijoita. Tämä organisaatio täyttää tänä vuonna 50 vuotta ja on vuodesta 1971 tehnyt hengellistä työtä moottoriurheilun parissa.

Väitteet yli sadan tuhannen euron harrikasta ovat naurettavat. Sillä rahalla saa jo monta harrikkaa ja oman harrikan mikä minulla oli vuodesta 2008 möin vuonna 2014 ja hinta kymmenesosa sadasta tonnista. Sen jälkeen en ole ajanut harrikalla joten Savolainen voi olla rauhallinen siitä asiasta.

Rock musiikista voidaan toki olla eri mieltä. Ymmärrän että katkerat ihmiset eivät pysty riemuitsemaan Herrassa kun duuri soi. Rock musiikki on osa elämästäni ja Herran käsissä tänä päivänä työkalu. Musiikki on avanut ovia paikkoihin mihin Savolainen ei itse pääsisi. Kunnioitan kuitenki että musiikkityylistä voidaan olla eri mieltä.
E. Tapani Savolaisen ensimmäinen yhteydenotto

Kun tulee puhtaan julistamisen ja toiminna peruskriteereihin pyydän herra Savolaista olemaan yhteydessä seurakuntiin jotka ovat kutsuneet minut nyt myös Lappiin. Julistus on Jumalan Sanan mukainen ja elämän tarina Jumalan muuttavasta voimasta. Täällä ei ällistellä vaan täällä ollaan aitoja. Yhden naisen mies ollut koko elämän enkä ole eronnut kuten jotkut muut. Vastustusta tulee kun elää Jumalan tahdossa joten Savolainen saa vastustaa missä haluaa. Kaikki kuitenkin kaikkivaltiaan Jumalan käsissä. Häntä ei kannata vastustaa.

Toivomme ja rukoilemme että E. Tapani Savolainen myös saisi kohdata Jumalan Pojan, Jeesuksen Kristuksen. Rukoillaan että E. Tapani Savolainen voisi jättää katkeruutensa taakse ja tehdä parannusta. Toivotaan E. Tapanille kaikkea hyvää vaikka ollankin eri mieltä asioista, kuten rock musiikista ja tatuoinneista. En ala puhumaan E. Tapanin Jee Jee tukasta mitä ei siis ole Raamatullinen ;) Annan kuitenkin E. Tapano Savolaiselle anteeksi koska Raamattu käskee tehdä näin. Raamattu myös puhuu siitä että meidän tulisi pyytää toisilta anteeksi jos ollaan tehty väärin mutta se sitten jää E. Tapani Savolaisen ja Jumalan väliseksi asiaksi.


Vaasassa 2.3.2021

Pontus J. Back

LAPLAND 2021

BOOKS & MUSIC


BLUES HALL OF FAME

NY BOK UTE NU!