Out walking with my wife
Out walking with my wife

Never say Never!

29 August 2021
Dear Friends,

The summer is soon over and I can feel the fall in the air. It is a beautiful season and since we got home from our Rock’n Gospel tour I have continued walking. I have had such fantastic moments on my evening walks and never ever in my life have I walked 300 kilometers in one summer. My health is getting better and I am now investing in the rest of my life. Next year I turn 50 and I want to be in good shape. I did bad things to my body before but it is never too late to start exercising. I actually prayed that God would make walking an addiction to me and He did. I love my evening walks.

Evening walk

While we are planning for the fall and winter I have been working on a new album in Finnish. I use to say that I will never sing in Finnish but now it was so clear that I could almost hear the audible voice of God. People who listen to the music also need to understand the message, the most important thing. I have translated ten of my old originals to Finnish, recorded them and they are now mastered and being prepared for release. The official release date for the internet is September 24th.

Evening walk

We are planning on printing up 2000 cd:s for give aways and we are now raising funds towards this. Our plan for the fall and winter is to continue our work here in Finland. We have some schools opening up for us as well as outreach up in northern Finland. It always feels so good to give something to people you meet. They remember it and we have some great testimonies from the book give away from this summer. More about the fall and winter dates when we get there. Right now everything is in the air due to a spike in the cases of Covid-19, but we have a plan and it is all about preaching the Gospel to the people where they are, the DNA of our ministry.

God Bless You All!Rakkaat ystävät,

Kesä alkaa olemaan ohi ja syksy onkin ihan mukavaa aikaa. Todella kaunista ulkona. Kesäkiertueen jälkeen olen jatkanut päivittäisiä kävelylenkkejä, enkä ole koskaan aikaisemmin elämässäni kävellyt yhden kesän aikana 300 kilometriä. Terveyteni vain paranee ja haluan huolehtia siitä koska en ole hoitanut terveyttäni aikaisemmin ja elämäni on ollut aika rankka. Vain se että edelleen elän on ihme. Ensi vuonna täytän 50 ja haluan saada paremman peruskunnon ennen sitä. Ei ole ikinä liian myöhäistä muutokseen. Pyysin Herralta että kävelemisestä tulisi riippuvaisuus ja näin kävi. Minulla on ollut todella mahtavat hetket iltakävelyilläni ja Herra on ollut läsnä.

Kävelyllä Lapissa

Aikoinaan sanoin että en tule ikinä laulamaan suomeksi, mutta ei saisi ikinä sanoa ikinä. Ensimmäinen suomenkielinen levyni on valmis ja odottaa julkaisua. Netin julkaisupäivä on 24.9. Koska tulemme jatkamaan palvelemaan Herraa Suomessa ja suomenkielistä musiikkia on pyydetty niin näin kävi. Kesti 15 vuotta ennen kuin tämä tapahtui. Oli ihan kuten olisin kuullut Herran äänen ja päätin kääntää vanhoja omia kappaleitani Suomeksi. AMB yhtyeen Jarkko Hautala ja vaimoni ollut suureksi avuksi.

Maisemakuva iltalenkiltä

Tarkoitus on painaa 2000 levyä joka menisi ilmaisjakeluun kun ollaan evankelioimassa. Joitain kouluja on ilmoittaneet että ollaan tervetulleita ja sitten on kaikki nuoret, väärinkäyttäjät ja muut ihmiset jotka tavataan ja saadaan keskustella hengellisistä asioista. Tuntuu hyvältä pystyä antamaan jotain ihmisille ja se ei ole turhaan. Kesän kirjajakelukampanjan jälkeen Lapissa ollaan saatu kuulla mahtavia todistuksia ihmisiltä jotka ovat lukeneet kirjani ja näin Herra pystyy koskettamaan kun kerrotaan Hänestä ja Hänen teoistaan. Nyt ei enää tarvitse suomenkielisten miettiä mistä laulan vaan tulevat ymmärtämään kaikkein tärkein asia musiikissani; sanoman Jeesuksesta! Kaikki mitä tehdään perustuu siihen että saadaan kertoa ihmisille Jeesuksesta, pelastuksesta ja ikuisesta elämästä. Kohdataan ihmisiä siellä missä he ovat. Tämä on meidän palvelutehtävän DNA.


Lahjoittamalla 20€ saat kolme levyä postissa. Jos lahjoitat 50€ saat 7 levyä postissa. 100€ lahjoituksella saat peräti 15 levyä! Näitä levyjä on rajoitettu määrä! Nämä lahjoitukset käytetään lyhentämättä levyjen painamiseen.

Rockpastor Ministries ry
IBAN: FI3649700010005435
BIC- / SWIFT: HELSFIHH

Rahankeräyslupa/Penningsamlingstillstånd
RA/2021/776

Muista kirjoittaa nimi ja osoitteesi viestikenttään!

Siunaten!


VAPAA OON

LATEST ALBUMS

ROCKABILLY HYMNS

LISTEN HERE!

SONG OF THE WEEK

EN STUND

BLUES HALL OF FAME

LISTEN

SOCIAL MEDIA