CALENDAR

TEAM RFC EUROPE

MEDIA, TV & VLOGS

CONTACT DETAILSRockpastor Ministries rf
220.858
Holmintie 3,
65200 Vasa Finland
+358 (0)40 140 9885
+ 1 832-517-9173 USARahankeräyslupa/Penningsamlingstillstånd
RA/2021/776

BOKEN UTE NU!


Varifrån kommer jag? VEM ÄR JAG? Vart är jag på väg?Efter att ha gjort mitt största beslut i hela mitt liv för 14 år sedan har livet inte varit detsamma. Jesus har verkligen förvandlat mitt liv. Tidigare var livet fyllt av mörker, ångest, panik, rädsla och missbruk. Allt på grund av att jag som barn inte visste in eller ut på mig själv. Under de år jag rått vandra med Jesus har jag fått uppleva så mycket att jag vill dela med mig det viktigaste i denna bok. Självklart har livet sedan jag kom till tro inte bara varit en dans på rosor men Jesus har alltid varit med mig, även de gånger då jag har gjort fel har jag fått vända mig till Honom och Han har hjälpt mig. Jag väljer att berätta de goda sidorna så att du som nu skall läsa denna bok verkligen får uppleva att det alltid finns hopp trots att det med mänskliga ögon ser ut att vara omöjligt. Kunde Jesus resa mig upp från dödsbädden, tänk då på vad Han kan göra i just ditt liv.

Guds rika välsignelser!
Pontus J. Back


Detta är en bok som berör stort, från tårar av sorg till tårar av glädje.

Gud älskade oss en gång så mycket att han gav sin son för våra synders skull. Gud älskar sin skapelse, även människan, men det är inte ofta han får möjligheten att älska vad vi gör.

Pontus föddes fri, men hade redan blivit drabbad av andra människor och Pontus gjorde sina val därefter i livet och det blev ett hårt liv med mycket droger och annat elände. Trots all synd fick Pontus förlåtelse av Gud på dödsbädden, då han vände om och valde Jesus som sin frälsare, först då blev helad i ande, kropp och själ.

I boken får vi följa med på Pontus väg till Jesus Kristus, hur Gud, trots allt, valde att mirakulöst rädda Pontus från döden gång på gång för att därefter kunna tjäna vår Fader av hela sin ande kropp och själ fullt ut med hjälp av den Helige Ande.

Varje sida ger mersmak och man längtar till nästa som pekar på att Gud har en plan för oss alla, vi behöver bara lämna över till vår Fader och Gud och följa honom.

Tack Jesus, Gud Fader och den Helige Ande för vår broder i Herren Pontus som du återupprättat till rättfärdig!

Tack för att du burit Pontus genom alla prövningar så han kunnat bli den han kom för att vara!

Johan Åström, Vrångö Sverige

*******

Pontus livsberättelse skakar om. Den är äkta, den är fantastisk och framför allt blir Jesus levande och tydlig. En bok som berör.

Pastor Tommy Lilja, Sölvesborg


BOOKS & MUSIC


BLUES HALL OF FAME

NY BOK UTE NU!